Kolin Hotel Masaj Fiyatları - Otel havaalanına 3 km Çanakkaleye 4 km uzaklıktadır. Ad Over 1700000 Hotels Worldwide.


Kolin Hotel Canakkale 2021 Updated Prices Deals

42000 m 2 alanda kurulmuş olan Kolin Hotel oda kahvaltı konseptiyle misafirlerimize hizmet vermektedir.

Kolin hotel masaj fiyatları. Kampanyalı Kolin Hotel Kepez rezervasyonu yap taksit seçenekleriyle öde. Misafirlerin masaj hizmeti için rezervasyon yaptırması gereklidir. Misafirler otele varmadan önce rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak otelle görüşebilir ve rezervasyon yaptırılabilir.

Dragut Point North Hotel Telefon Numarası. Club Mega Saray Tel. Yorumlar Fotoğraflar İpuçları İmkanlar Fiyatları - 4661 USD3900 EUR Otel hakkında bilgi Hotel Yorumları Ne bu otel dışında diğerleri setleri Kolin Hotel Önemli bilgiler Yakın yerler Büyük fırsatlar için arama.

You can use the Special Requests box when booking or contact the property directly using the contact details in your confirmation. Tüm alanlarda ücretsiz Wi-Fi. Kolin Hotel lobby katında ve Çanakkale Boğazının muhteşem manzarasında sabah kahvaltıları öğle ve akşam yemeklerinizde sadece size özel olan bu bölümde seçkin lezzetleri tadabilirsiniz.

Tripadvisorın interaktif haritasını kullanarak konuma ve yakındaki restoran ve gezilecek yer seçeneklerine göz atın. Oda Fiyatları Tesis Özellikleri Yorumlar Otel Koşulları Yemek Konsepti Kampanyalar Notlar Balayı Konsepti Bu tesisin Corona Virüsüne karşı aldığı tedbirler Güvenli Turizm Sertifikası Üyelere Özel Ekstra İndirimler 25e Varan Ekstra İndirimleri Görmek İçin. Bu otel kredi kartı banka kartları ve nakit kabul etmektedir.

Caretta Relax Hotel Telefon. Hotel Theresia tesisinde Genius indiriminden faydalanmaya uygunsunuz. Masaj Terapileri Türk hamamı ve köpük masajı özel bakım odaları ve tazeleyici kürler ile yeniden doğmuş gibi hissedeceksiniz.

Çanakkalede merkez ilçeye bağlı bulunan Güzelyalı beldesi kalabalık şehir yaşantısından uzak dingin bir tatili misafirlerine sunuyor. Kolin Hotel Hakkında Genel. Güzelyalı merkezine 125 km uzaklıkta.

Bulmak ve kalacak yer Türkiye gibi Kolin Hotel yaptırın. Küresel COVID-19 Koronavirüs salgınını göz önünde bulundurarak mekân çalışma saatlerini doğrulamak için önceden arayın ve sosyal mesafeyi korumayı unutmayın. 90 286 218 0808.

Çanakkale Kolin Hotel düğün fiyatları hafta içi yemekli kişi başı 50-100 TL hafta içi kokteylli ise kişi başı 50-100 TL aralığından başlamaktadır. Guests are required to show a photo ID and credit card upon check-in. Kolin Hotel doğal güzelliği ve tarihi zenginliği ile turistik açıdan bir cazibe merkezi olan antik çağlarda Troya Devletine kadar uzanan Çanakkale de 86000 m² arazide 42000 m² alan üzerinde denize sıfır konumdadır.

Kordon Boyu Merkez Çanakkale Türkiye Haritada Göster. KOLİN HOTEL Hakkında Genel Bilgiler. Otelde restoran bar 24 saat açık resepsiyon ve bagaj muhafazası bulunmaktadır.

Please inform Kolin Hotel of your expected arrival time in advance. Kolin Hotel Çanakkale ve Çanakkale Merkez otel fiyatları için hemen tıkla fırsatları yakala. Çanakkale Kolin Hotel düğün fiyatları hafta sonu yemekli kişi başı 50-100 TL hafta sonu kokteylli ise kişi başı 50-100 TL aralığından başlamaktadır.

Kolin Hotel Çanakkale kredi kartına 12 taksit imkanı ile muhteşem bir tatil için seni bekliyor. Çanakkalenin merkezinde denize sıfır konumda lüks bir konaklama alternatifi sunan Kolin Hotel açık ve kapalı havuzu çocuk havuzu ve çocuk parkıyla misafirlerine eğlenceli vakit geçirme şansı veriyor. Kolin Hotel iletişim bilgileri booking adres bilgileri web site ve mail adresi resimleri haritası yol tarifi nasıl gidilir erken rezervasyon fiyatları bilgilendirme amaçlı olup değişiklik arz edebilir.

415 TLden başlayan fiyatlarla. Tarihi Kolin kentinde hizmet veren Theresia Hotel Pragın 60 km doğusunda Labe Nehri kıyısında kuruludur. Kepez 17100 Çanakkale Turkey.

427 TL 456 TL 7 Tasarruf. Book Now Pay When You Stay. Bed Breakfast.

Please note that all Special Requests are subject to availability and additional charges may apply. Kolin otelleri için yapılan 761 yorumu oku farklı sitelerden fiyatları karşılaştır ve en uygun otelde rezervasyon yap. Otel fiyatları teklifleri karşılaştırmak ve değerlendirmeleri okuyun.

26 m² oda Deniz Manzaralı Geniş Çift Kişilik veya 2 Ayrı Tek Kişilik Yatak Çalışma Masası LED Ekran Televizyon Yüksek Hızlı Kablosuz İnternet Dijital Kasa Havalandırma Sistemi Merkezi Isıtma ve Soğutma Sistemi Su Isıtıcısı Çay-Kahve Setup Minibar Ücretli 724 Oda Servisi Ücretli Banyo Duş Zemin Kaplaması Parke Sigara İçilmez SeçeneğiOda. Tarafsız yorumları okuyun gerçek gezgin fotoğraflarına bakın. Tesiste yer alan donanımlı ve şık toplantı odaları ile zengin menüsüyle öne çıkan restoran ise iş seyahatleri için konforlu bir konaklamanın anahtarını.

Açık ve kapalı yüzme havuzları ile eğlenme ve dinlenme imkanı bulabilirsiniz. Kolin Hotel Kepez Çanakkale Çanakkale otelinde konaklama yapmak için resimlerini incele bilgilerine bak uygun fiyatları gözden geçir ve hemen online rezervasyon yap. Beware Turkish bath masseur at this hotel - See 1025 traveler reviews 775 candid photos and great deals for Kolin Hotel at Tripadvisor.

Tasarruf etmek için giriş yapmanız yeterli. In accordance with government guidelines to. Kolin Hotel Çanakkale en avantajlı ödeme koşullarıyla Dosturda.

2003 yılında yapılan Kolin Hotel Çanakkale Merkezde bulunmaktadır. See 68 traveller reviews 37 user photos and best deals for Hotel Theresia ranked 1 of 2 Kolin hotels rated 4 of 5 at Tripadvisor. Konaklamanız için fiyatları karşılaştırın ve en iyi teklifi alın.

Caretta Beach Hotel Mail. Oteli hemen incele odanı seç ve kolayca rezervasyon yap. İade Edilebilir Depozito.

Spa ve masaj indirimi. 650metre Sahil bandı ve 274 oda 670 yatak kapasitesi ile konuklarını ağırlamaktadır. Seyahat bilgi ve ipuçları Yakındaki oteller.

Kolin Hotel Genel Bilgiler.


Kolin Otel Canakkale Turkiye Otel Yorumlari Ve Fiyat Karsilastirmasi Tripadvisor


Kolin Hotel


Kolin Hotel Canakkale 2021 Updated Deals 47 Hd Photos Reviews


Kolin Hotel Canakkale 2021 Updated Deals 47 Hd Photos Reviews


Kolin Hotel


Kolin Hotel


Kolin Hotel Spa 8 Tavsiye


Kolin Hotel


Kolin Hotel Canakkale 2021 Updated Prices Deals


Kolin Hotel


Kolin Hotel


Kolin Hotel


Kolin Hotel


Kolin Hotel Canakkale 2021 Updated Deals 47 Hd Photos Reviews


Related Posts