Kirpik Orgu Modeli - Anasayfa Örgü Modelleri Sayfa 64 Anlatımlı değişik örgü modelleri yapılışı bebek ve çocuk örgü battaniye şapka bere patik şal yelek boyunluk ve lif modelleri ve ayrıca dantel oya yemeni ve yazma modelleri. Türkan Şoray Kirpiği Örgü Modeli Yapılışı Videolu Anlatım.


Tig Isi Istiridye Orgu Modeli Yapilisi Mimuu Com Crochet Patterns Crochet Motif Crochet Stitches Patterns

2 zincir çekip 3 trabzan yapalım.

Kirpik orgu modeli. Kirpik Örgü Modeli Dikdörtgen Şal Nasıl Yapılır. Kırpık İğne Oyası Modeli Yapılışı Videolu. Örgünün ön yüzünde şişe atılan iplik serbest bırakılıp örülmüş olan yanındaki ilmek uzatılır.

Kirpik örgüsü modeli - örgü örgümodelleri - bu örgü modeli örneğini ister örgü yelek modelleri için isterseniz de örgü bere modelleri için ister battaniye modelleri için bebek yelek modelleri bebek yelek örnekleri için kolay bebek örgüleri için bebek örgü modelleri erkek bebek yelek modelleri için kız bebek yelek modelleri için son model bebek yelekleri için pratik bebek örgü modelleri için erkek bebek. Daha önce sizlere kirpik örgü modeli üçgen şal yapımı videolu olarak paylaşmıştık. Aşağıdaki resimlerde yapımını kolayca kavrayabileceğiniz basit yelek modelleri bulacaksınız.

Daha sonra anlatım yaparken orta kalınlıkta bir bebe ipi ile örneği çıkarttım. Bu yelek modelleri uygulanabildiği zaman kış aylarında ağır soğuklarda hem şıklığınızı tamamlayacak hem de sizi soğuktan koruyacaktır. Diğer başına dönerken ördüğünüz kısmı tersine doğru çevirir devam edersiniz.

Tığ İşi Yelpaze Modeli Kirpik Modeli by Şerife KöK Published 9 Ekim 2016 Updated 13 Eylül 2017. Evli ve 2 çocuk annesiyim boş zamanlarımda el işi ve hobi olarak aklınıza gelecek birçok şey hakkında araştırmalar yapıyor ve en güzel örnekleri yıllardır sizlere sunmaya çalışıyorum. Gelin yelekleri içinde en yeni modellerden olan takma kirpik yelek modeli Türkçe yapılış videosu ile kolayca yapabilmeniz için karşınızda.

TÜRKAN ŞORAY KİRPİK ÖRGÜ MODELİ YAPILIŞI - Örgünün ilk aşamasını arka yüzde 6 ilmek üzerine kurunuz1 ilmek ters ördükten sonra ipliği 1 kez şişe dolayınız. KİRPİK ÖRGÜ MODELİ YAPILIŞI. Daha önce sizlere kirpik örgü modeli şal yapılışı videolu olarak göstermiştik.

Örnek aralarına 2 ilmek ters örgü yapılır. 6 nın katları artı 2 fazla zincir çekerek başlayalım. Sonra ikinci modeli uygulayın.

20 zincir çekerek başlayalım. Her bir kirpik motifi için 9 tane ve aralara için de 3 tane ilmeğe ihtiyaç duyulmaktadır. Tığ işi yelek oldukça basittir kirpik modeli konusunda.

Yani model 12 ve katları 3 ilmek kenar için şeklinde çalışılmıştır. Tığ ile Kirpik Yelpaze Yelek ve Şal Örgü Modeli Nasıl Örülür. 2 zincir çekip ilk yuvaya gelene kadar trabzanların üzerine 2 ilmek.

3 Numara tığ. 6 nın katları artı 2 fazla zincir çekerek başlayalım. Öreceğiniz işe göre zincir çekerek başlayın anlatım için videoyu izlemenizi rica ediyorum.

Anne işleri nin güzel kanalının bizler için hazırladığı harika örgü videoları arasından biri olan kirpik örgü yapılışı modeli videosu nu sizlerle paylaşıyorum öncelikle bu güzel örgü yapılışı videosu için videoyu bizlere sunan anne işleri kanalının emeklerine sağlık diyorum. Zarif bir örgü modeli daha hazırladık. Teknik olarak aynı şekilde örülüyor.

Derli toplu ve delikli bir model olan takma kirpik gelin yelek modeli daha çok yazlık yelek olarak. Şimdi bebek battaniyesi modellerinin nasıl yapıldığını görelim. Başlangıç ilmeklerini atmak amacıyla ilk etapta 65 numara şiş ile yanına daha ince numaralı bir şiş kullanılmıştır.

- Örgünün ön yüzünde ise şişe doladığınız ipliği serbest bırakarak örülmüş olan ilmeği uzatınız. Videolu Türkan Şoray kirpiği yapılışında toplamda 7 kirpik kullanılmıştır. 1 ilmek ters örülüp iplik 1 kez şişe dolanır Bu işlem 6 ilmek için yapılır.

- İkinci aşamada ise ilk örneği tamamladıktan sonra iki ilmek ters örgü yapınız. Ayaklarının altının cennetle müjdelendiği melek kalpli annelerimiz ve geleceğin anne adayları hepinize kocaman sevgi dolu merhabalaaar en az benim kadar çok seveceğinizi düşündüğüm bu yeni kirpik iğne oyaları 2019 çeşitlerinden olan ve eminim ki bitirdikten sonra yemeni. Kirpik örgü modeli.

KİRPİKLİ ÖRÜMCEK TIĞ İŞİ YAZLIK ÖRGÜ MODELİ. Tepe Taklak Yazlık Yelek Modeli. Bu defa ikinci modelde ilk 9 ilmeği düz örüp sonraki 9 ilmeğe modeli uygulayın.

İlmek uzatmak için isteyen yardımcı araç kullanabilir ya da bu anlatımda gösterildiği gibi zincir ölçü olarak alınabilir. Başlangıç ilmeklerini atmak için ilk etapta 65 numara şiş ile yanına daha ince numaralı bir şiş kullanılmıştır. Tığ işi örgü modellerinden çok şık ve zarif bir.

Tığ işi yelpaze modeli diğer adıyla Türkan Şoray ın kirpiği diye bilinen çok amaçlı bir model için çektiğim video mu paylaştım. Zincir üzerine trabzan yapalım. Yanına bir trabzan daha yapalım.

2 zincir çekip 6 trabzan daha yapalım. Bu işlem 6 ilmek için tekrar yapınız. Modeli önce süper ince diye bilinen tiftik bir iple çalıştım.

Kirpik Örgü Modeli Dikdörtgen Şal Nasıl Yapılır. Kirpik Modeli Patik Yapılışı Türkçe Videolu. Aynı şekilde tekrar 2 zincir çekip 6 trabzan yapalım.

Arka yüzden bütün ilmekleri ters örün ve ön yüzden düz örün. Daha fazla Örgü Modelleri Örgü Modelleri kategorisinden daha fazla yazı En Şık Bebek. Bir sıra düz örgü örerek numune olarak ön.

Oklava ve cetvel örneklerinde olduğu gibi İlmeklerin eşit uzunlukta olması gerekmektedir. Sizlere aynı modelden bebek battaniyesi yapıldığını da anlatmıştım. Örgü Modelleri Örgü Videolar ı ve Yeni Modeller.

Zincir üzerine trabzan yapalım. Örnek örgünün arka yüzünde 6 ilmek üzerine kurulur. Şal modelleri olarak battaniye modelleri olarak örgü etek modelleri olarak kullanabilirsinizDikdörtgen şal modellerine çok yakışacaktırKirpik örgü modellerinden farklı versiyonlarından daha önce anlatımlı olarak sizlerle paylaşmıştıkTığ işi kirpik üçgen şal yapılışından bahsetmiştikVideolu güzel bir anlatımla.

Üç tane 12lik ilmek atarak 36 3 ilmek çalışmaya başlanmıştır. Angora iplerle örülmeye çok uygun bir şal ve yelek örgü modelidir. Kullanacağınız yere göre ip seçimi.

Üç adet 12lik ilmek atarak 36 3 ilmek çalışmaya başlanmıştır. Yazlık örgülerde kışlık örgülerde bu tepe taklak. Aralardaki 3 ilmeği normal olarak örüp 9 ilmeğe modeli uygulayarak devam edin.

Merhametine ve şefkatine muhtaç olduğumuz yüce rabbimize sevdikleriniz ile yakın hissedeceğiniz hayırlı ve bol dualı günler olsun güzel bayanlar tecrübeme ve samimiyetime güvenip örmenizi tavsiye ettiğim bu en güzel patik modelleri nden olan ve gerek kabartmalı desenleri. Aynı modeli bebek battaniyesi modeli olarak yapıyorlar. Aynı zamanda şişle örülen Türkan Şoray kirpiği örneğine de çok benzemektedir.

Oldukça zarif ve şık duran bu modelden yelek örneği yanında bebek örgüleri de yapabilirsiniz. 20 zincir çekerek başlayalım. - Diğer 6 ilmek için de.

Anne İşleri Sizler İçin. Videolu Türkan Şoray kirpiği yapılışında toplamda 7 kirpik kullanılmıştır. Yine kirpik örgü modeli dikdörtgen şal yapımını da göstermiştik.

Tığ işi kaz ayakları modeli iki renkle örüldüğü için battaniye. İlerleyen günlerde anlatımını yayınlayacağız.


Kirpik Modeli Bebek Battaniyesi Yapimi Videolu Anlatim Mimuu Com Crochet Patterns Crochet Stitches Video Crochet Baby Patterns


Sis Isi Kirpik Orgu Modeli Turkce Videolu Yapilisi Nazarca Com Orgu Desenler Orgu Desenleri


Mevsimlik Ceyizlik Yelek Modeli Yapimi Youtube Crochet Tutorial Knitting Patterns Crochet Cape


Tig Isi Kirpik Lif Ornegi Resimli Anlatimli Nazarca Com Tig Isleri Baby Knitting Patterns Orgu


Gelin Kiz Sali Icin Kirpik Modeli Yapimi Videolu Anlatim Tig Isleri Baby Knitting Patterns Sal


Youtube Knitting Videos Knitting Tutorial Knit Stitch Patterns


Kirpik Orgu Modeli Ile Ucgen Sal Ornegi Yapimi Resimlerle Anlatim Crochet Box Stitch Crochet Triangle Crochet Patterns


Videolu Kirpik Orgu Modeli Dikdortgen Sal Yapilisi Mimuu Com Krose Tig Desenleri Serbest Orgu


Tig Isi Kirpik Lif Ornegi Resimli Anlatimli Nazarca Com Tig Isleri Orgu Motifleri Krose Dikisler


Tig Isi Panosundaki Pin


Kibar Kirpikler Orgu Modeli Youtube Orgu Baby Knitting Patterns Dantel Isleme


Tig Isi Istiridye Orgu Modeli Yapilisi Mimuu Com Crochet Motif Crochet Designs Crochet Tutorial


Videolu Kirpik Orgu Modeli Dikdortgen Sal Yapilisi Mimuu Com In 2021 Crochet Stitches Free Crochet Tutorial Crochet Scarves


Kirpik Orgu Modeli Bebek Battaniyesi Yapilisi Mimuu Com Tig Isi Modelleri Dikis Ornegi Orgu


Related Posts