Kirli Beyaz Kedi Akor - Hümeyra - Kirli Beyaz Kedi gitar akoru şarkı sözleri kolay ve orjinal ton chords kirli beyaz kedi kirli beyaz kedi akor kirli beyaz kedi akorları Akorhane. Hümeyra - Sessiz Gemi.


Kirli Beyaz Kedi Akor Kedi Hayvanlari Blog

Hümeyra Kirli Beyaz Kedi Unutursam Fısılda Nasılsın kızım anlat bana hikayeni kimler üzdü gözlerini.

Kirli beyaz kedi akor. Hava limonata tadında derler ya hani tam da öyle bir sabah. NasıIsın kızım anIat bana hikayeni kimIer üzdü gözIerini. En Popüler 100 Akor Popüler Sanatçılar İlk 100den rastgele Kenan Doğulu.

Sebepsiz hüzne boğan tamlama. Cm A B Cm Cm B Ben o gözlere boşuna inanmadım A Gm Yoruldum ağlamaktan usandım Cm B Kalbin aynasına hep seni sordum A Gm El oldum yüreğimde kayboldum Fm Gm Aşka yorgun bedenimde yakamoz oldum Cm A Söz verdin bir daha. Evdeki Saat - Uzunlar.

Meğer kirli beyaz bir kediymiş dünyanın en. Hoyratça itişleri görgüsüz asaletsiz üzüşleri. Hoyratça itişleri görgüsüz asaletsiz üzüşleri.

Sen neler neler çektin ben biliyorum. O taze saçlarda kimlerin eli yaşlanmış dumanlı nefesleri. Nasılsın kızım söyle bana kendini neler kırdı kalbini.

Sen neIer neIer çektin ben biIiyorum. Hiç çıkmıyor bacaklarımın arasından ne bulduysa artık bende. 5 3 Adet Oy kullanılmış.

Nasılsın kızım anlat bana hikayeni kimler üzdü gözlerini. Antalyaya Koş Çeşitli Sanatçılar. Sitemizde paylaşılan nota tab söz ve gitar akorları titizlikle kontrol edilmektedir.

Emir Can İğrek - Nalan. Kirli bi beyaz kedi sırnaşıyor ikide bir. Kenan Doğulu Kirli Beyaz Kedi Sözleri.

Hümeyra Kirli Beyaz Kedi Akor. Hüzün zamanı geçti onIar eskidendi bitti. Kirli beyaz kedi akor chords kirli beyaz kedi klasik gitar akorları.

Hüzün zamanı geçti onlar eskidendi bitti hepsi. Hüzün zamanı geçti onlar eskidendi. O taze saçlarda kimlerin eli yaşlanmış dumanlı nefesleri.

Hümeyra - Kirli Beyaz Kedi. Kirli beyaz kedi yıkan gözyaşımla. Kirli beyaz kedi yıkan gözyaşımla.

Bu siteyi ziyaret ederek Kullanım Şartlarımızı Gizlilik ve Çerez Politikamızı kabul etmiş bulunuyorsunuz. Sanki babasının bahçesi burası öyle fütursuz. Hoyratça itişleri görgüsüz asaletsiz üzüşleri.

Gm Doluyorsa gözlerim D Sendin sebebim Cm Korkuyor hayallerim Gm Tıpkı gençliğim gibi Gm Noktasıydın her şeyin D Ve bu hikayenin Cm Kediler ve şarkılar Gm Bize yeterli değil Gm Cm D Gm Sana ben gerek Gm Cm D Gm Gm Cm D Gm Sallanırdı şarkılarımızla her yana Gm. Kirli beyaz kedi akor akoru tabları notaları kirli beyaz kedi kirli beyaz kedi için sonuçlar. Sen neler neler çektin ben biliyorum.

Hümeyra - Kirli Beyaz Kedi - Akor çalışması. Nasılsın kızım söyle bana kendini neler kırdı kalbini. Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın.

- Affedemem - Akor. Kurtul anılardan sarıl yarınlara. Sitemizde paylaşılan nota tab söz ve gitar akorları titizlikle kontrol edilmektedir.

Can Ozan - Sar Bu Şehri. çağan ırmak ın müzik şöleni filmi unutursam fısılda nın en etkileyici şarkısının adı. Cemal Ünlü Arşivi Çeşitli Sanatçılar.

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy. Hoyratça itişIeri görgüsüz asaIetsiz üzüşIeri. O taze saçIarda kimIerin eIi yaşIanmış dumanIı nefesIeri.

Hümeyra - Kirli Beyaz Kedi akor şarkı sözleri orjinal ton. Nasılsın kızım anlat bana hikayeni kimler üzdü gözlerini. From İstanbul Çeşitli Sanatçılar.

Hümeyra - Kirli Beyaz Kedi - Akor. Kirli Beyaz Kedi Şarkı Sözleri. Sokakta bir aylık minicik siyah benekli gri bir kedi.

Güneş de gayet kibar bugün sanki. Kurtul anılardan sarıl yarınlara. Gm Cm Nasılsın kızım anlat bana hikayeni kimler üzdü gözlerini Cm F D Gm Nasılsın kızım söyle bana kendini neler kırdı kalbini Gm Cm O taze saçlarda kimlerin eli yaşlanmış dumanlı nefesleri Cm F D Gm Hoyratça itişleri görgüsüz asaletsiz.

Nasılsın kızım Anlat bana hikayeni Kimler üzdü gözlerini Nasılsın kızım Söyle bana kendini Neler kırdı kalbini. Hümeyra - Kirli Beyaz Kedi - Akor. Kirli beyaz kedi yıkan gözyaşımla Kurtul anılardan sarıl yarınlara Kirli beyaz kedi yıkan gözyaşımla Kurtul anılardan sarıl yarınlara.

Tuğkan - Seni Çok Özlüyorum. Nasılsın kızım söyle bana kendini neler kırdı kalbini. Tatlı bir rüzgar saçlarımda dalga dalga dolanıyor bana sormadan.

Cemal Ünlü Arşivi 2017. Yaşlı Amca - Kediler ve Şarkılar - Akor. Gm Cm Nasılsın kızım anlat bana hikayeni kimler üzdü gözlerini Cm F D Gm Nasılsın kızım söyle bana kendini neler kırdı kalbini Gm Cm O taze saçlarda kimlerin eli yaşlanmış dumanlı nefesleri Cm F D Gm Hoyratça itişleri görgüsüz asaletsiz üzüşleri Gm F Sen neler neler çektin ben biliyorum F Cm Dokunsam ağlarsın hissediyorum Cm Eb D Gm Hüzün zamanı geçti.

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy safety how works test new features press copyright contact us creators. Hümeyra müthiş söylemektedir ayrıca. Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut.

Gökyüzünü gri mavi bulutlarla paylaşmış ha bir de rüzgarla böyle daha mutlu sanki. NasıIsın kızım söyIe bana kendini neIer kırdı kaIbini. Çamur - Yara akor şarkı sözleri orjinal ton.

üçüncü kedim böyle idi onu bulduğumda. Nasılsın kızım anlat bana hikayeni kimler üzdü gözleriniNasılsın kızım söyle bana kendini neler kırdı kalbiniO taze saçlarda kimlerin eli yaşlanmış dumanlı n. Sen neler neler çektin ben biliyorum.

Kirli beyaz kedi yıkan gözyaşımla. Hümeyra - Kirli Beyaz Kedi. Gm Cm Nasılsın kızım anlat bana hikayeni kimler üzdü gözlerini Cm F D Gm Nasılsın kızım söyle bana kendini neler kırdı kalbini Gm Cm O taze saçlarda kimlerin eli yaşlanmış dumanlı nefesleri Cm F D Gm.

Arşiv Çeşitli Sanatçılar Antalyaya Koş 2016. Hümeyra - Kirli Beyaz Kedi - Akor. Üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Kurtul anılardan sarıl yarınlara. Repertuara ekleyebilmen için üyelik girişi yapman gerek. Hümeyra - Sessiz Gemi.

O taze saçlarda kimlerin eli yaşlanmış dumanlı nefesleri. Repertuara ekleyebilmen için üyelik girişi yapman gerek. Haluk Levent - Elfida.

Üye girişi yapmanız gerekmektedir. Hümeyra kirli beyaz kedi.


En Hizli Alnima Yazilmis Bu Kara Yazi Tab


Kirli Beyaz Kedi Akor


En Hizli Kim O Sakali Adam Akor


Kirli Beyaz Kedi Akor


En Hizli Alnima Yazilmis Bu Kara Yazi Akor


En Hizli Alnima Yazilmis Bu Kara Yazi Akor


Kirli Beyaz Kedi Akor


Kirli Beyaz Kedi Akor


Kirli Beyaz Kedi Akor Kedi Hayvanlari Blog


Kirli Beyaz Kedi Akor


Kirli Beyaz Kedi Akor Kedi Hayvanlari Blog


Kirli Beyaz Kedi Akor


Kirli Beyaz Kedi Akor


Kirli Beyaz Kedi Humeyra Ukulele Cover Youtube


Related Posts