Kedi Için Yatak Yapımı - Bu durumda çok zaman kaybetmeden göz kamaştırıcı kedi yatağı nasıl yapıldığını görelim. Köpek dostlarımıza keyifle uyuyacağı minderler hazırlamak aslında çok kolay.


Ev Yapimi Kedi Yatak Ve Oyuncaklari Dubleks Ev Planlari Katzen Handwerk Holzkisten Deko Katzenbaum

Kedi Yatağı Yapalım Anlatımlı Bende yaklaşık 15 ay önce yaptım.

Kedi için yatak yapımı. Çok zor bir durum. Eski tişörtten kedi evi yapılışı. Penye ipten köpek ve kediler için yatak yapımı hazırlamıştık.

Ve ne varsa onunla yaptım. İnşallah bugün sahibine ulaşacak. Simit kedi yatağı çeşitleri kendine özgü dokusuyla yumuşacık ve pürüzsüz hissettiriyor ve üzerinde ne kadar vakit geçirilirse geçilsin deforme olmuyor şekli bozulmuyor.

Kedi eğer yine de ilgi göstermediyse biraz kedi otu kullanarak yatağı keşfetmesi için kedinize yol gösterebilirsiniz. AMa bir anda yapmaya karar verdim. Kendin Yap Kedi Oyuncağı.

Genişliğinde bir adet parça kesin. Eskimiş bir kazağınız varsa onu atmak yerine kedi ya da köpeğinize konforlu bir yatak yapabilirsiniz. Bu çalışmaların nasıl yapıldığını merak ediyorsanız kedi oyuncakları el yapımı ve gazeteden kedi evi yazılarımızı inceleyebilirsiniz.

Kedi yatağa yattıkça ona ödül mamaları vererek alışmasını hızlandırabilirsiniz. Sevimli dostlarımızın da bir eve ihtiyacı var. Bir yuvarlak oluşturup parçaları dikin.

Şimdi tasamamızın aşamalarına geçelim. Kedileri sadece resimlerde görmüştüm ve tahminimden daha büyükmüşler. 20 cm eninde üçgen parçaları kesip yan yana getirin.

Bu çalışmaların nasıl yapıldığını merak ediyorsanız kedi oyuncakları el yapımı ve gazeteden kedi evi yazılarımızı inceleyebilirsiniz. Geri dönüşüm projelerini değerlendirerek kartondan kedi evi nasıl yapılır ve gazeteden kedi evi yapımını da paylaşmıştık. Kediler genellikle sahipleriyle aynı yatakta olmak istediklerinden evde kedi beslemenin sorunlarından biri genellikle yatmadan önce gelir.

Tişörtün yaka kısmını karton kutudan geçirin arkada fazlalık kalan kısmı bağlayın. Yine çok güzel çalışmalardan biri. Kedileriniz için klasik bir yatak düşünüyorsanız evde olan veya özel olarak satın alabileceğiniz sepetlerle kedileriniz için harika yataklar yapabilirsiniz.

Kedilerimiz için kedi evi ve oyuncak yapmıştık. Şimdi tarife geçelim Bu oyuncak için isminden de anlaşıldığı üzere 1 adet pinpon topu Kırtasiylerde 2 TL ve biraz yün. Eski tişörtten kedi evi yapımı için gerekli malzemeler.

Sokak kedileri için pratik kedi evi yapımı gayet basit bir mantığa dayanıyor ve sınırları sizin hayal gücünüze bağlı olarak değişiyor. Penye ipten köpek ve kediler için yatak yapımı. Şimdi tasamamızın aşamalarına geçelim.

Siz de evde kedi yapımı için farklı modeller deneyerek kedinizin alışkanlıklarına ve yatma şekline en uygun olan yatağı yapabilirsiniz. Bunun olmasını önlemek için kedilerin küçük oldukları için kendi mekanlarında veya kendi yataklarında. Eski bilgisayar monitörlerinizi atmak yerine kedileriniz için mükemmel el yapımı kedi yatakları yapabilir kedilerinizin kendisini güvende hissedeceği güzel bir yatağa imza atabilirsiniz.

Onların kolaylığı için göz kamaştırıcı kedi yatağı yapılışı ne şekilde olmaktadır sizler için en detaylı şekilde anlatmaya çalışacağım. Yine dostlarımız için bu güzel evlerden de örebilirsiniz. Kedi yatağı için gerekli malzemeler.

Sizde sevimli dostlarınız için penye ipten köpek ve kediler için yatak yapımını yapacaksınızDaha önce onlar için gazete ve kartondan kedi evi yapımı yapmıştık. Elimden geldiğince her aşamasını ayrıntılı fotoğrafladım. Simit şeklinde yayvan olan kedi ve köpekler için özel olarak geliştirilen kedi yatağı modelleri kedinizin keyifli ve rahat bir şekilde yatağın içine kıvrılabilmesine huzurlu ve konforlu hissetmesine olanak tanıyor.

Bugün onlar için en güzel. Çünkü yazımızda anlatımını yaptığımız kedi ve köpek evi yapımı son derece pratik ve uzun uğraş gerektirmiyor. Eski Vintage Bavul ile Kedi Yatağı Yapımı.

Kutunun içerisinde yatak vazifesi görecek yumuşak bir kumaş parçası. Penye ip örgü modellerinden bugün sevimli dostlarımız için güzel bir yatak yapıyoruzResimli olarak ve şemalı olarak nasıl yapıldığını adım adım anlatacağız. Evdeki eski tişörtlerden çarşaflardan ya da artık kumaşlardan da kolaylıkla köpek yatağı ve minderi yapabilirsiniz.

Yine dostlarımız için bu güzel evlerden de örebilirsiniz. Evet eminiz ki sizde dışarıdaki sevimli dostlarımız için sığınacakları sıcacık bir ev yapmaya an itibari ile karar verdiniz. Allah sokakta kalan herkese yardım etsin.

Amigurumi tekniklerini de kullanarak kedi evlerini örebilirsiniz. Herkesin bir eve ihtiyacı var. İlk olarak yatağın genişliğine karar verdikten sonra diledğiniz uzunlukta 30-40 cm.

Biliyorum çok uygun değil renkleri. Bu şahane projeyi ister kediniz için yapın ister kedisi olan eş dost akrabalarınıza armağan. Penye ipten köpek kediler için yatak yapımı hazırladık.

Penye ipten köpek ve kediler için yatak yapımı hazırlamıştık. Bu aşamada hemen ufak bir hatırlatma yapmalım bu iş sandığınız kadar uzun sürmeyecek üstelik bu tarz işlere elinizin yatkın olmasına da gerek yok. Tığ işi ile ördüğümüz daha çok örgü modelleri ve yapılışları var.

Karton kutu ve 1 adet tişört. Sıcacık minder yatak projemiz 20 cm eninde üçgen 8 parçadan oluşuyor. Kedi İçin Yatak Yapımı Fikirleri.

Kedilerimiz için kedi evi ve oyuncak yapmıştık. Örgü Kedi Evi Yapımı. Ev yapımı kedi yatağı nasıl yapılır Size ev yapımı bir kedi yatağını nasıl satın alacağınızı ve kedinin yatağımızda uyumasını nasıl engelleyeceğinizi göstereceğiz.

Ben sadece belli başlı yapım tekniklerinden bahsedeceğim ama bu iş için temel işlevi anladığınız takdirde çok daha işlevsel olanları yapmanız mümkün. Özellikle kedi besleyenlerin kedilerin kutulara çantalara ve valizlere özel bir ilgilisi olduğu dikkatlerini çekmiştir. Yatak içinde tırmalayarak tırnaklarını rahatlatacağı minik alanlar olmalıdır.

Eski Tişörtten Köpek Minderi Yapımı. Ve en önemlisi sizi rahatlıkla göreceği bir yere konulmalıdır. Bu projenin yapımı için işte sizlere güzel bir fırsat.

Yatağı kedi adına cazip hale getirmek için yatak üzerine kedinin bir oyuncağını kokusunun sindiği bir kıyafeti yastığını koyabilirsiniz. Tığ veya şiş ile örerek kullanılmayan minderleri yeniden şekillendirerek veya eski kazantan kedi yatağı yapmak eğlenceli olabilir. Bu eski veya yırtılmış bir kıyafet yorgan battaniye.

Kediler eğer konforlu bulursa zaten yatağı kullanmaya başlıyor. Kalın tığ örgü şişi kullanmayı bilmiyorsanız tığ ile yapım için Örgü iğnesi. Bu değişimden daha az etkilenmeleri için eski bavullar ile vintage kedi yatağı yaparak özel bir alana sahip olmalarını sağlayabilirsiniz.

Örgü Köpek Tasması Yapımı. Örgü Kedi Yatağı Yapımı Tarifi. Elbette ki göz kamaştırıcı bir kedi yatağı.

Kedi ya da köpeğiniz için yapabileceğiniz bu geri dönüşüm yatak-minder fikri oldukça basit. Köpek Yatağı Yapımı İçin Yaratıcı Fikirler. Yatak odanızın dekorasyonu için kullanabileceğiniz bir Kendin Yap tarifi arıyorsanız yatağınızı süsleyecek cibinlik yapımı ile karşınızdayız.

Dahası köpeğinizin kendini rahat hissettiği hemen. Kardeşimin kedileri için farklı bir yuva çalışması denedim. Kolayca hazırlayabileceğiniz el yapımı cibinlik ile yatak odanızı daha da güzelleştirebilirsiniz.

Bu büyük bavullardan bulabilirseniz büyük köpekler için güzel bir yatak. Sanırım ileriki zamanlarda.


Kazaktan Kedi Yatagi Yapimi Evcil Hayvan Urunleri Kedi Kedi Evi


Penye Orgu Ipi Kedi Yuvasi Sepet Nazarca Com Crochet Cat Bed Diy Crochet Cat Diy Crochet


Kedi Kopek Yatagi Modelleri 2 Diy Pet Bed Animal Pillows Diy Dog Bed


Evde Kendin Yap Diy Pet Bed Diy Cat Bed Diy Dog Stuff


4 Adet Kedi Kopek Yatagi Yapimi Diy Pet Bed Diy Dog Stuff Animal Pillows


Eski Kazaktan Kopek Yatagi Yapimi Kendinyap Diy Geridonusum Geridon Pets Diy Pet Bed Diy Dog Stuff Diy Dog Bed


Eski Bavuldan Kedi Yatagi Yapimi Kedi Bavullar Yatak Yapimi


Sweatshirtten Kedi Yatagi Yapimi Kolay Ve Kullanisli Kedi Evcil Hayvanlar Hayvanlar


Eski Kazakla Kedi Yatagi Diy Pet Bed Diy Cat Bed Diy Dog Stuff


6 Adet Evcil Hayvan Yatagi Yapimi Fikri Diy Pet Bed Couch Pet Bed Diy Dog Bed


Kopek Ve Kedi Yatagi Yapimi Kedi Sepeti Dekorblog Trico De Braco Cama De Gato Faca Voce Mesmo Animais De Estimacao


6 Adet Evcil Hayvan Yatagi Yapimi Fikri Diy Cat Tent Cat Tent Diy Dog Stuff


Evcil Hayvan Yataklari Nasil Yapilir Kopek Yataklari Yapimi Kopek Yataklari Kedi Yataklari Nasil Yapilir Cat Bed Diy Dog Stuff Pet Beds


P Urun Olculeri 65 Cm X 50 Cm Br Kedileriniz Ve Yavru Kucuk Kopekleriniz Icin El Yapimi Yumusacik Yatak Br Yatakla Kopek Yatagi Kopek Yataklari Kopek


Related Posts