Köpek Kelimesinin Eş Anlamlısı Nedir - Bir diğer eş anlamlı kelime ise mülayimdir. Bu 19 adet kelimeye aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Kopek Es Anlamlisi Nedir Kopek Kelimesinin Es Anlamlisi Ve Ornek Cumle Icinde Kullanimi Son Dakika Egitim Haberleri

Köpek Eş Anlamlısı Nedir.

Köpek kelimesinin eş anlamlısı nedir. Zaman ve Vakit kelimeleri aynı anlamlara gelmektedir. Rüya sözcüğünün eş anlamlı kelimesi düş sözcüğüdür. Eş anlamlısı nedir aracılığı ile eş anlamlı kelimeleri öğrenebilirsiniz.

Çabuk Acele Acil ivecen ivedilenmek. Pek az manasına gelen ender sözcüğü de nadir ile eş anlamlıdır. Insanların istihsal arz zinciri balıkçı gemisi istihsal yerleri prodüsiyon.

Kez kelimesi Türkçe bir kelimedir Eski Türkçede kullanılan kezik tekerrürdönüş fiili ile eş kökenlidir ve kez kelimesinin en az üç adet eş anlamlısı vardır. Aşina ve alışık olma anlamına gelir. KÖPEK KELİMESİNİN EŞ ANLAMLISI Köpek kelimesinin eş anlamlısı olarak it kelimesi kullanılmaktadır.

Yemek kelimesinin eş anlamlı sözcükleri. Taam Aş Isırmak Delmek Oymak Kemirmek Aşındırmak Tutulmak Bitirmek Tüketmek Harcamak Ödememek Tedirgin Etmek Mahvetmek Perişan Etmek. Türkçede çok sık kullanılan kelimeler arasında yer alır.

Peki Akıl eş anlamlısı nedir Akılın eş anlamlısı ne Akıl kelimesinin eş anlamlısı hangi kelimedir. Yorumunuz incelendikten sonra yayınlanacaktır. Fikir kelimesinin iki adet eş anlamlı kelimesi vardır.

Lider sözcüğünün eş anlamlı kelimesini ve sözcük analizini içeriyor lider kelimesinin eş anlamlısı nedir. üretimin eş anlamlısı nedir. Bu hayvanları tabir edebilmek için eşek kelimesi kullanılırken ayrıca merkep eş anlamlısı da ele.

Aynı anlama sahip olması eş anlamlı olarak değerlendiriliyor. üretim kelimesinin 6 tane eş anlamlısı vardır. Peki günlük yaşamda sıklıkla duyduğunuz fikir eş anlamlısı kelimeleri nedir.

Fikir kelimesinin günlük hayatınızda çok fazla. TDKya göre hayatın. Yararlanılan uygun şart veya durum olanak.

Köpekin eş anlamlısı nedir. Günümüzde hala özellikle köylerde kullanılan hayvanlar arasındadır. Millet kelimesinin birden fazla eş anlamlısı vardır.

Munis kelimesinin kökeni de Arapçadır. Millet kelimesinin eş anlamlısı Ulus demektir. - kriter eş anlamı eş seslisi ve dahası Aranacak kelime.

Eşek kelimesinin Türk Dil Kurumuna göre eş anlamlısı merkep olarak bilinmektedir. TDKya göre imkân kelimesinin anlamları. Köpek yerine it kelimesi kullanılarak da aynı anlam ifade edilmiş olur.

Bu 6 adet kelimeye aşağıdan ulaşabilirsiniz. Minik Sözcüğünün Eş Anlamlısı. Ufak Eski Türkçeden dilimize geçmiştir Küçük Türkçe bir kelimedir Bu iki sözcük de minik kelimesinin yerine kullanılabilmektedir.

Gereksinim kelimesi - eş anlamlısı ihtiyaç - anlamı Türk Dil Kurumuna göre eksikliği duyulan şey anlamına gelir. Ekmek eş anlamlısı nedir. Milletin eş anlamlıları ulus herkes kavim budun gibi kelimelerdir.

Ekmek kelimesinin eş anlamı olan sözcüklerle ilgili sizlere eş anlamları detaylı olarak derledik. Köpek kelimesinin eş anlamlarını görmek için buraya köpek eş anlamlısı tıklayınız. Hayvan cinsi olarak bilinen köpek kelimesinin bazı eş anlamları vardır.

Eşek ve merkep kelimeleri aynı. Eş anlamlar aynı anlama. Okunuşları ve yazılışları farklı olsa da Hayat-Yaşam eş anlamlı kelimelerdir.

Soru cevap sistemi açıldı. 4- Nadide Nadide kelimesi daha önce bir benzerine rastlanmamış olan anlamına gelir. Eş anlamlı kelimelerden en çok akıl kelimesinin eş anlamlısı merak ediliyor.

Zaman kelimesinin eş anlamlısı Vakit demektir. Pek çok kişi eşek kelimesinin bir eş anlamı olduğunu bilmez. Ivedi kelimesinin eş anlamlı sözcükleri.

Rüya Kelimesinin Eş Anlamlısı Resimleri. Eş anlam isminden de anlaşılacağı üzere farklı kelimelerin aynı anlama gelmesini ifade ediyor. Kriter sözcüğünün eş anlamlı kelimesini ve sözcük analizini içeriyor kriter kelimesinin eş anlamlısı nedir.

Bulunduğu ortama uyum sağlayan kişilere de sakin yerine uysal. Köpekgillerden fino it havhav kuçu kuçukuçu barak çomar encik enik belo basîr bavcı dalamak kene köpekgiller kuduz kuku manik. Hayat kelimesinin eş anlamlısı Yaşam demektir.

Okunuşları ve yazılışları farklı olsa da zaman-vakit eş anlamlı kelimelerdir. Köpek sözcüğünün 19 tane anlamdaşı eş anlamlısı bulunmaktadır. Köpek sözcüğünün anlamı herkes tarafından biliniyor.

- lider eş anlamı eş seslisi ve dahası Aranacak kelime.


Ozlem Kelimesinin Es Anlamlisi


Kopek Kelimesinin Es Anlamlisi Evcil Hayvan Blog


Kopek Kelimesinin Es Anlamlisi Evcil Hayvan Blog


Savas Kelimesinin Es Anlami Nedir


Kopek Es Anlamlisi Nedir Kopek Kelimesinin Es Anlami Olan Sozcukler En Son Haberler Milliyet


Eceli Gelen Kopek Cami Duvarina Iser Kelimesinin Es Anlamlisi Nedir Anlami Ve Ornek Cumleler


En Hizli Gorev Es Anlamlisi Cumle


Kopegin Es Anlamlisi Nedir Evcil Hayvan Blog


En Hizli Hudut Un Es Anlami Nedir


Kopek Kelimesinin Es Anlamlisi Nedir Anlami Ve Ornek Cumleler


En Hizli Vatan Es Anlamlisi Eodev


Ozlem Kelimesinin Es Anlamlisi


Kopek Kelimesinin Es Anlamlisi Evcil Hayvan Blog


Kopek Kelimesinin Es Anlamlisi


Related Posts