Kedi Yatağı Yapmak - Kedi ve köpekler evlerimizde besleyebildiğimiz hayvan dostlarımızdır. Birden fazla kazağınız varsa bunları bir patchwork kedi yastığına dönüştürebilirsiniz.


Eski Bavuldan Kedi Yatagi Yapimi Kedi Bavullar Yatak Yapimi

Minderlerin bakımını düzenli yapmak ise en önemli kuraldır.

Kedi yatağı yapmak. Şu dakikaya kadar büyük bir olasılıkla hep kendinize el yapımı hediyeler yaptınız. Örneğin kedi köpek yatağı onların üzerinde uyuyabilecekleri rahat bir alan oluşturur. Herkese MerhabaToplum olarak zor süreçler geçirdiğimiz bugünlerde evde küçük dostlarımızı sevindirebileceğimiz güzel ve kolay bir proje Dilerseniz çocuk.

Kediler için en özel ne yapabiliriz. Bu nedenle eğer seçerseniz ev yapımı kediler için yatak yapmak ve ilham almak istiyorsan bunlara bir göz atmanı öneririz. Kedi köpek köpekyatağı kediyatağı geridönüşüm yatak Caminhapet.

Kumaştan köpek yatağı yapmak veya kedi yastığı yapmak için yine bulduğum çalışmaları sizlere paylaşmaya devam edeceğim. Yavru kedi yatakları için de konfor önemli olup genelde yumuşak olanlar tercih edilmelidir. Sepetlerden Yapılan El Yapımı Kedi Yatakları Kedileriniz için klasik bir yatak düşünüyorsanız evde olan veya özel olarak satın alabileceğiniz sepetlerle kedileriniz için harika yataklar yapabilirsiniz.

Onların rahatı ve konforu için evde bazı değişiklikler yapmak gerekebilir. Kapalı alanları seven kediler kapalı kedi yataklarında. Bir kazak bir minder biraz elyaf ve dikiş malzemelerine ihtiyacınız olacak.

Ancak bazı kediler onlara ne kadar özel alan verirseniz verin yataklarında uyumaktan keyif almayabilirler. En orijinal kedi yataklarından 5 fikir Öneririz. Bavul ile Kedi Yatağı Nasıl Yapılır.

Artık kullanmadığınız eski büyük bir kazak yün veya kalın pamuk kazaklar kediniz için daha rahat olacaktır ve yumuşak büyük bir yastık. İşlem bittikten sonra orta kısmına elyaf doldurduktan. Altta paylaştığım çalışma da kare kare bitmiş hali ve nasıl yapıldığı.

Kazak Sweet ya da T-shirt yastık. Elbette hiçbir yatak sizin kucağınız kadar rahat değildir ancak yumuşacık minderlerle de kedinize konfor sağlayabilirsiniz. Yapılacak olan bu yatak tek bir kumaştan hazırlanabileceği gibi arzuya bağlı olarak iki farklı renk ve.

Malzemeleri hazırladıktan sonra kazağın içine minderi geçirin ve kenarlarını dikin. Bu durumda neden ona süveterden yeni bir yatak yapmıyorsun. Kesip dikmek istemiyorsanız eskisini kullanabilir veya bir tasarruf mağazasından satın alabilirsiniz.

Leoya doğumgünü hediyesi kedi yatağı yapıyoruz. Üst kısmını bir çift bir tek sıra halinde yaparak büyük bir yuvarlak elde edin. Yavru kedi yatağı modelleri genelde yetişkin kedi yataklarına göre daha küçük olur fakat kediniz küçük olduğu için hem kendini güvende hisseder hem de rahatça yatabilir.

Bu yatakların her biri özel kediniz için harika bir hediyedir. Bu yazımdaki çalışma da şablonu da bulunan köpek minder yapmak veya kedi yastığı yapmak için çalışmayı zorlanmadan yapabilirsiniz. Elyafın mümkün olduğu kadar orta kısımda sıkı ve yumuşak bir şekilde doldurulması büyük bir önem taşımakta.

Evde Kedi Yatağı Yapımı. Bir Kedi Yatağı Nasıl Yapılır. Bir kedi saklanıp tembellik etmek için sıcak ve güvenli bir yere sahipse mutlu olur.

Eğer standart bir kedi yatağı yapmak istiyorsanız ve kedi yatağı nasıl yapılır diyorsanız size gerekenler eski bir tişört veya kazak kurdele elyaf makas ve süslemeler için renkli keçeler olacaktır. Kazak veya tişörtü iki kol altından düz bir hat çekecek gibi dikin. Dilerseniz kedi yatağı almak yerine evde kendiniz de kedi yatağı veya kedi evi hazırlayabilirsiniz.

İlginç El Yapımı Kedi Evleri Eğer zamanınız varsa ve el becerinize güveniyorsanız kedileriniz için bu ilginç ve çok güzel el yapımı kedi evlerini yapabilir onların neşeli oyunlarına katkıda bulunabilirsiniz. Kedi yatağı aynı zamanda kedi evi gibi daha kompleks bir ürün satın almadan önce denenmesi gereken ürünler arasında yer almaktadır. Fakat şimdiki DIY projemiz sevimli ev dostlarımız için gelsin.

10 zincir çektikten sonra zinciri birleştirin. İlk olarak orta kısmını hazırlayın. Kapalı kedi yatakları kapalı ve karanlık yerlerde yatmayı seven kediler için oldukça idealdir.

Kedi yatağı tamamlandığı zaman ekmek sepeti görünümünde olması gerekecektir. Bu sadece küçük sevgilinizin kestireceği bir yer değil aynı zamanda kedilerin saklandığı barınak arayan ve çevreyi izleyen bir yer. Eski kullanmadığınız bavulları ya da eskicilerde bolca bulunan bu bavullar ile kedinize kendini özel hissedeceği bir yatak yapmak düşündüğünüzden çok daha kolay.

8 ev yapımı kedi yatağı. Bu nedenle kedi yatağı ile deneme yaparak daha büyük ve maliyetli ürünler satın alınabilir. Kedin her zaman süveterinle mi uyur.

Kedi yatağına alışan bir kedinin kedi evine alışması da kolay olacaktır. Gerekli olan malzemeler şöyle. Aynı parçadan iki tane yaparak kenarlarından diktikten sonra kenar kısımlarını yapmak için kenarından dizin.

Ama aynı zamanda cebimizde. Birbirinden ilginç fikirlerle evde kedi yatağı yapmak çok kolay. Eski Kazaktan Köpek Yatağı Yapımı.

Kediler günde ortalama 12 ila 16 saat uyumaya bayılırlar bu nedenle uyuyacakları ideal bir yere sahip olmak onlar için. Bu kedi yatağı yapımı en kolay yataklardan biridir. Kazağın yaka kısmını da diktikten sonra kollarından içeri alabildiğine elyaf doldurun ve kolların ucunu da dikin.

Tişört veya kazağın göğüs altından düz bir dikişle etek kısmından tam olarak ayrılması gerekiyor. Bu kedi yatağı hem sevimli dostlarınızı şımartacak hem olduğu yeri güzelleştirecekİnternetten 38tl ye aldığım cama asılan kedi yatağını makrome ile bambaşka. Böylece kedi yatağına girer girmez yumuşaklık sayesinde rahatlayacak ve kendi yerini belirleyecektir.

Üstelik evde kendilerine ait bir eşya olduğundan kendilerini daha iyi hissederler. O halde hadi bakalım kolları sıvayın ve hemen bu şahane el yapımı projenin başlangıç aşamasına geçelim. Resim galerimiz bir dizi büyüleyici kedi yatağını göstermektedir.

Bazıları çekici mobilyalara benziyor. Pofuduk olabilmesi için içini pamuk veya yün ile doldurabilirsiniz. Hazır bir kedi yatağı almak yerine sevimli kedinizin yatağını bizzat kendiniz yapmak ister misiniz.

Tatlı evcil hayvanınız için her şeyi yapmak istiyorsanız o zaman fantastik bir kedi yatağı tercih edebilirsiniz. Gelin hep birlikte görelim. Dizme işleminden sonra yukarı doğru yuvarlak olacak şekilde tığ ile örün.

Elbette ki göz kamaştırıcı bir kedi. Bugün de tahmini doğumgünü ve ona da pasta yapacağızPATİLİ ÇOCUKLARIMIZ KİMLERLeo Tekir Erkek ilk kedimi. Evcil hayvanlarımızın geri kalanı önemlidir.

Basit Bir Kedi Yatağı Yapmak Keçe Yastık Yapmak İlgili Makaleler Referanslar. Ardından tişörtün eteklerinden içeri bolca. Yapmanız gereken şey ise.

Önce gerekli malzemeleri belirleyip daha sonra yapımına başlayalım. Tığ İle Kedi Yatağı Yapımı. Eskimiş bir kazağınız varsa onu atmak yerine kedi ya da köpeğinize konforlu bir yatak yapabilirsiniz.


30 Brilliant Pet Bed Diy Ideas With Tutorials Diy Pet Bed Diy Dog Stuff Animal Pillows


Eski Araba Lastiginden Kedi Kopek Yatagi Kopek Yatagi Kopek Kedi


Evde Kolay Kedi Yatagi Kedi Minderi Yapilisi Kendin Yap Diy Youtube 2021 Kedi Mi Nder Evler


Eski Kazakla Kedi Yatagi Diy Pet Bed Diy Cat Bed Diy Dog Stuff


Penye Orgu Ipi Kedi Yuvasi Sepet Nazarca Com Crochet Cat Bed Diy Crochet Cat Crochet Cat


Bu Mobilyalar Meyve Kasalarindan Yapiliyor Dekoloji Ev Dekorasyon Fikirleri Blogu Dekorasyon Fikirleri Kedi Meyve


6 Adet Evcil Hayvan Yatagi Yapimi Fikri Diy Cat Tent Cat Tent Diy Dog Stuff


Birbirinden Keyifli Kendin Yap Projeleri 2021 Ev Duzenleme Evcil Hayvan Yataklari Kedi Hayvan Projeleri


Hayvan Dostlarimiz Panosundaki Pin


Kirik Camasir Selesinden Kedi Yatagi Kendin Yap Diy Kedi Yatagi Kedi Orgu


Pin On Do It Yourself


Kopek Ve Kedi Yatagi Yapimi Kedi Sepeti Dekorblog Trico De Braco Cama De Gato Faca Voce Mesmo Animais De Estimacao


Kazaktan Kedi Yatagi Yapimi Evcil Hayvan Urunleri Kedi Kedi Evi


Sweatshirtten Kedi Yatagi Yapimi Kolay Ve Kullanisli Kedi Evcil Hayvanlar Hayvanlar


Related Posts