Kolera Kolaysa Anlat Sözleri - Hassas yapraklarımın sonu çıka. Haren gürra yıkılır hatıra.


Sagopa Kajmer Kolera Kolaysa Anlat Lyrics Genius Lyrics

Yıkım değil umurumda yakİzbe hayat hep hazır ol rahat Hayta Hilkat ve kalp hacamatYolculuğun bi kundak bi.

Kolera kolaysa anlat sözleri. Sagopa Kajmer ve Koleranın düet albümünün ilk video klip çalışması Kolaysa Anlat. Ben öğrenci hayat mektep. SözKolera Esen GülerVideo Klip.

Bas harmoni gelsin kulağa açılır susta ya. Sagopa Kajmer - Kolaysa anlat şarkı sözleri. İçinde çürüdüğüm oda maket.

İçinde çürüdüğüm oda maketBen öğrenci hayat mektepHaren gürra yıkılır hatıraHassas yapraklarımın sonu çıka. İçinde çürüdüğüm oda maketBen öğrenci hayat mektepHaren gürra yıkıIır hatıraHassas yaprakIarımın sonu çıka hayra batArmoni geIsin kuIağaAçıIır sustaYa rapim ya öIüm ya dünya ya feza ne hasım ne çaIım ne yapım ne yıkım değiI umurumda yakİzbe hayat hep hazır oI rahat Hayta HiIkat ve kaIp hacamatYoIcuIuğun bi kundak bi. Kolera - Kolaysa Anlat İçinde çürüdüğüm odama ketben öğrenci hayat mektepharen gürra yıkılır hatırahassas yapraklarımın sonu cıka hayraabatHarmoni gelsin kulaaçılır susta ya rapim ya ölüm ya dünya ya feza ne hasım ne çalım ne yapım ne yıkım değil umurumda yakİzbe hayat hep hazır ol rahat hayta hilkat ve kalp hacamat yolculugun bi kundak bi toprak kahkahalarımda kayıpta murathayli hayati.

Kolera Kolaysa Anlat Şarkı Sözleri. Kolera albümünde kolaysa anlat için şöyle demiştir bu beatin bana çok yakıştığını düşünüyorum benimle çok örtüşüyor liriklerimide çok seviyorum bu parçada. Hassas yapraklarımın sonu çıka hayra bas.

Kolera Şarkı Sözleri - Kolaysa Anlat. Bas harmoni geIsin kuIağa açıIır susta ya rapim ya öIüm ya dünya ya feza ne hasım ne çaIım ne yapım ne yıkım değiI umurumda Yak izbe hayat hep hazır oI rahat hayta hiIkat ve. İçinde çürüdüğüm oda maket ben öğrenci hayat mektep haren gürra yıkılır hatıra hassas yapraklarımın sonu çıka hayra.

Içinde çürüdüğüm oda maket ben öğrenci hayat mektep. Haren gürra yıkılır hatıra. Kolaysa anlat biraz bezgin biraz kızgın.

İçinde çürüdüğüm oda maket ben öğrenci hayat mektep haren gürra yıkıIır hatıra hassas yaprakIarımın sonu çıka hayra. Kolera - Kolaysa Anlat Şarkı Sözleri. Şarkı sözleri Şarkı sözü Türkçe şarkı sözleri Yabancı şarkı sözleriVideo klip Video klip izle En Yeni Klipler Türkçe Klipler.

Bas harmoni gelsin kulağa açılır susta ya rapim ya ölüm ya dünya ya feza ne hasım ne çalım ne yapım ne yıkım değil umurumda Yak izbe hayat hep hazır ol rahat hayta hilkat ve. İçinde çürüdüğüm oda maket ben öğrenci hayat mektep haren gürra yıkılır hatıra hassas yapraklarımın sonu çıka hayra. Sagopa Kajmer Kolaysa Anlat şarkı sözleri.

İçinde çürüdüğüm odama ket. Şarkı sözleri Klip. Sagopa Kajmer ve Koleranın ikimizi anlatan birşey albümünden Kolaysa Anlatın video klibi.

Kolera - kolaysa anlat uploaded by what. Eğer şarkı sözünün sitemizden kaldırılmasına dair bir isteğiniz var ise iletişim sayfası üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Hayra batArmoni gelsin kulağaAçılır sustaYa rapim ya ölüm ya dünya ya feza ne hasım ne çalım ne yapım ne.

Sözleri de tam olarak şöyledir. Kolera - Kolaysa Anlat Şarkı Sözleriİçinde çürüdüğüm oda maketBen öğrenci hayat mektepHaren gürra yıkılır hatıraHassas yapraklarımın sonu çıka hayra bat. Kolera - Kolaysa Anlat Sözleri.

Bas harmoni gelsin kulağa açılır susta ya rapim ya ölüm ya dünya ya feza ne hasım ne çalım ne yapım ne yıkım değil umurumda Yak. Sagopa Kajmer Şarkı Sözleri - Kolaysa Anlat. Eğer hoparlörler doğru mesafede olursa bu şarkı harika olur.

Sagopa Kajmer Kolera Lyrics. İçinde çürüdüğüm oda maketBen öğrenci hayat mektepHaren gürra yıkılır hatıraHassas yapraklarımın sonu çıka hayra batArmoni gelsin kulağaAçılır sustaYa. Kolera - Kolaysa Anlat Şarkı Sözleri.

Bas harmoni geIsin kuIağa açıIır. Kolera Kolaysa Anlat hakkında Çağrı tarafından yazılan gönderiler. Sagopa Kajmer Kolaysa Anlat Sözleri.

İçinde çürüdüğüm odama ketBen öğrenci hayat mektepHaren gürra yıkılır hatıraHassas yapraklarımın sonu çıka. Yıkım değil umurumda yakİzbe. Ben öğrenci hayat mektep.

Kolera Kolaysa Anlat Şarkı Sözleri. Kolaysa Anlat İçinde çürüdüğüm oda maket ben öğrenci hayat mektep haren gürra yıkılır hatıra hassas yapraklarımın sonu çıka hayra. Sagopa Kajmer Kolaysa Anlat Şarkı Sözleri.

Sagopa Kajmer isimli sanatçının seslendirdiği Kolaysa Anlatne ait sadece şarkı sözü bulunmaktadır Sitemizde hiç bir şekilde Kolaysa Anlatne ait başka bir içerik bulunmamaktadır. KOLERA İçinde çürüdüğüm oda maketBen öğrenci hayat mektepHaren gürra yıkılır hatıraHassas yapraklarımın sonu çıka hayra batArmoni gelsin kulağaAçılır sustaYa rapim ya ölüm. İçinde çürüdüğüm oda maket ben öğrenci hayat mektep haren gürra yıkıIır hatıra hassas yaprakIarımın sonu çıka hayra.

Hayra batArmoni gelsin kulağaAçılır sustaYa rapim ya ölüm ya dünya ya feza ne hasım ne çalım ne yapım ne.


Kolera Kolaysa Anlat Youtube


Sagopa Kajmer Kolera Kolaysa Anlat Lyrics Genius Lyrics


Kolera Kolaysa Anlat Official Video Youtube


Sagopa Kajmer Kolera Kolaysa Anlat Sarki Sozleri Ozgur Hip Hop


Kolera Kolaysa Anlat Sarki Sozleri Ingilizce Cevirisi


Kolaysa Anlat Sozleri


Sagopa Kajmer Kolera Kolaysa Anlat Lyrics Genius Lyrics


Kolera Kolaysa Anlat Indir Mp3 Indir Dinle


Kolaysa Anlat Sozleri Bellona Koltuk Takimi


Kolera Kolaysa Anlat Izlesene Com


Sagopa Kajmer Kolera Kolaysa Anlat Lyrics Genius Lyrics


Kolaysa Anlat Lyrics By Sagopa Kajmer Kolera Eger Hoparlorler Dogru Mesafede


Ikimizi Anlatan Birsey 2 Cd 2007 Limited Edition Pappschuber Digi Book Von Sagopa Kajmer Kolera


Muzik Dinle Sarki Dinle Klipler Izle En Yeni Klipler Turkce Muzikler Dinle Kolera Kolaysa Anlat Dinle


Related Posts