Kelebek Güvercin Satılık - Kelebek Mavibaş beyaz kelebek. Satılık Güvercin Cinsleri listesine yeni bir ilan eklendiğinde size anında haber vermemizi ister misiniz.


Toptan Satilik Kelebek Guvercinler Akhisar Youtube

About See All 90 542 572 53 45.

Kelebek güvercin satılık. Çikolata EnseKuyruk Dönüş Garantili Dönek. Arkadaşlar saya kelebek güvercin konumuz da en güzel olanlardan KARA BOZALILAR. 2 Adet Nuhudi Baska.

1362 likes 11 talking about this. March 16 2018 Manisa Turkey. Güvercini satılık taklacı qüvercinler güvercini aydın nazilli posta güvercini güvercini kırklarelinden satılık süs güvercini çilikalar güvercini satılık taklacı mardin ve paçalı güvercin güvercini bursa güvercini kırmızı akkuyruk güvercini s güvercini s.

Sitemiz üzerinden Güvercin sahiplendirmeler yapılmış profesyonel lisanslı üreticiler aracılığı ile de ülkemizdeki en meşhur cinsleri sahiplendirilmiştir. Siyah beyaz akbaş dönek kaplamalı akkol dönek çakal dönek tarçini kınalı pal dönek. Toptan satılık 3 kafes güvercin 100 adet.

Ben sizlere bilgilerim ve araştırmalarım sonucu bu güvercinler hakkın da bir kaç bilgi yazmak istedim. Page Transparency See More. Satılık sarı çakal cift sarı çakal yaşmaklı cift damızlık siyah akkuyruk cift beyaz postalı cift kırmızı akkuyruk cift arap cift yaşmaklı mülakat satı.

Satılık güvercinler Yaşı. Satilik dev macar takim 800 tl 05468718000. 1667 likes 15 talking about this.

Video işinize yaradıysa desteğinizi göstermek adına beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın. Buraya ücretsiz ilan ver. Satılık kelebek güvercin pazarlık yoktur yavru dahil 200 tl güvercini.

Sayfa en son güncelleme 25 Ekim 2021 090058 tarihinde yapılmıştır. Contact Bursa Yenişehir Kelebek Güvercin Severler on Messenger. Akbaş güvercin edremit karaboyun karaboyun telkuyruk kırmızı boyun sarı akbaş kelebek güvercinlerim meraklısına.

Kelebek güvercintüm güvercin severlerege güvercinIrkı ne olursa olsun tüm kuşbazları bekliyoruz. Genel olarak arap saya ve süt beyaz saya güvercin eşlemelerinden çıkıyorlar birde internette. Havada veya yerde satılık kuşlar.

Güvercin - Kırıkkale 71 taklacı. Satılık Kümes Hayvanları Ördek Tavuk Horoz. Kanatlar her zaman ters V şeklinde olan kuyruğun üzerinde taşınır.

Bu tür diğer güvercin türlerine göre daha ufak olmasıyla bilinirsoy. Aramayı Favorilere Kaydet Bu sayfa en son 27 Ekim 2021 062435 tarihinde güncellenmiştir. Sezona hızlı başlamak isteyen arkadaşlara duyrulur geçen sezon yavruları ve kış yavruları hazır dönen veya kendim eğiteceğim derseniz sattığım kuşların bir çoğu.

1769 people follow this. Edremit karaboyun karaboyun telkuyruk kırmızı boyun sarı akbaş kelebek güvercinlerim meraklısına. Bursa Yenişehir Kelebek Güvercin Severler.

Çift Diğer Irklar Orjinal Qrak yusufi. Çift Arap Hazır kuşlar altı calışır ister toplu ister takım. Bursa Yenişehir Kelebek Güvercin Severler.

Uçarken kanat uçları yuvarlağa yakın bir görünüm alır. Tek Bayburt Bayburt Yavru. Pal ve beyaz tepeli mavi Yaşı.

Guvercin yetıstırmeyı tıcaret ıcın degıl severek yapmak bır hobıdır. Kula Süs Tavukları. Altınbaş sarı baş sarı kuyruk kırmızı bademli kırmızı kuyruk sarı tel kuyruk kırmızı arka 30 adet kelebek 60 adet sarı k.

Satılık dönek güvercin. Hüseyin coşkun - kelebek. Kara bozalı güvercinler internette hep satılık olarak yayınlanmış hiç bu güvercinler hakkın da bilgi verilmemiş gibi.

Güvercin soylarından çok geniş kapsamlı bir türdür. Bu güvercin çeşitleri ve fiyatları için sayfamızı gezin. KUSCULARNET Ücretsiz Güvercin İlan Sitesi.

Satılık kelebek güvercin satılık kelebek güvercin pazarlık yoktur yavru dahil 200 tl. Satılık Güvercin -Kocaeli-E-commerce Website. Dişi MavibaşKuyruk Kelebek.

İstanbul Çatalca güvercin sevenler derneğinden satılık güvercinler pigeons. Anadolu bölgesine has güvercin türleri arasında yer alan Kelebek Güvercini kökeni hakkında hala çok fazla tartışma yapılan bir güvercin türü olarak öne çıkmaktadır. Hümapetshop güvercin balık muhabbetkusu muhabbet papağan papagan kuş sultanbeylihümapetshop sultanbeyli istanbul anadoluyakasipetshop mama yem.

Sahiplendirme ve satılık ilanları ile PetShop ve sahibinden cins yavru. 1696 people like this. Sections of this page.

Takım Dumanlı Ve Çakmaklı Oyunlu Mardin. See more of Bursa Yenişehir Kelebek Güvercin Severler on Facebook. Tüm Kategoriler Posta Güvercinleri 1 Satılık Güvercinler 439 baska 17 donek 6 kelebek 5 Posta Güvercinleri 21 Taklacı Güvercinler 156 Süs Güvercinleri 2 Diğer Süs Güvercin ırkları 1 Yüksek Uçucu Güvercinler 2 Diğer Yüksek Uçucular 1 Tippler Yüksek Uçucusu 1 Ara.

Duruşunda sahip olduğu asalet ve uçarken sergilediği üstün performans güvercin besleyen kişilerin Saya Güvercin alma isteğini. Satılık Güvercinler 956. Kelebek sevenler ve satılık guvercın ilanları.

CANLI MEZATI İHALESİ Dönek Mısıri Bango Saya TİP KELEBEK BASKA GÜVERCİN MEZAT İHALESİSAYA GÜVERCİN BASKA Güvercini BANGO Güvercini KELEBEK Güvercini TİP Güv. Press alt to open this menu. Ayakları paçalıdır ve bu paçaların parmakları örtmesi gerekir.

Kelebek güvercin uçuşukelebek güvercinlerikelebek güverci.


Satilik Kelebek Guvercin Fiyatlari


Bursa Yenisehir Kelebek Guvercin Severler Home Facebook


Satilik Kelebek Guvercin Fiyatlari


Kelebek Guvercin Kumesi Youtube


Satilik Kelebek Guvercin Fiyatlari


Satilik Mavi Akhisar Kelebek Guvercinleri Alim Satim Facebook


Satilik Oyuncu Tepeli Kardes Kelebekler Youtube


Akhisar Kelebek Guvercinleri Alim Satim Gonderiler Facebook


Satilik Guvercinler Mardin Ve Kelebek Guvercin Com Da 14295


Bursa Yenisehir Kelebek Guvercin Severler Home Facebook


Satilik Kelebek Guvercin Fiyatlari


Toptan Satilik Kelebek Ve Trakya Yerlileri Guvercin Com Da 14603


Kelebek Guvercin Ozellikleri Ve Bakimi E Evcil Com


50 Bin Tl Ye Aslanbas Kelebek Guvercini Levent Ak Ziyareti Youtube


Related Posts