Kedi çiftleştirme Ilanları - 36 rows Kedi İlanları. Yönetmeliğe tabi satış yerlerinde iki aylıktan küçük ve aşısı yapılmamış kedi ve köpek yavrusu satılamaz.


Sarman Cinsi Disi Kedi Ciftlestirme Ilani Petyasam

Köpeğimizin ismi cesur ve oyun oynamayı yardım etmeyi ve biryerle.

Kedi çiftleştirme ilanları. Kedi sahipleriyle ister mesajla ister telefon ile haberleşebilirsiniz. Nisan 18 2020 - Yorum Yazın. Evcil hayvan eş ilanları sayesinde tüm petlere kendi ırkından eşler bulunabilir.

Sitemiz hayvan sever kişilerin buluştuğu ücretsiz üye olunan site formatına uygun herkesin ilanlarını sergileyebildiği ücretsiz bir ilan platformudur. Sitemiz hayvan sever kişilerin buluştuğu ücretsiz üye olunan site formatına uygun herkesin ilanlarını sergileyebildiği ücretsiz bir ilan platformudur. Kedinize uygun eş ilanını bulduktan sonra kesinlikle aşılarının tam olduğu bilgisini öğrenmenizi ve herhangi bir hastalığının olup olmadığını öğrenmenizi şiddetle öneriyoruz.

When this happens its usually because the owner only shared it with a small group of people changed who can see it or its been deleted. Üye Ol Giriş Yap. Balık 0 Büyük Baş 8 Eş Bul 6 Kayıp Bul 10 Kedi 2328 Kemirgen 160 Köpek 1482 Küçük Baş 6 Kümes Hayvanları 2 Kuş Türleri 19 İlan Arama.

Kedi İlanları 11043 Köpek İlanları 897 Kemirgen İlanları 45 Sürüngen İlanları 1 Soru Cevap. Kedilerde çiftleşme şubat tan eylül ortasına kadar yılda birkaç kez olabilecektir. KediKediler Scottish fold long hait.

Alışveriş yapacağınız ilan sahiplerine mutlaka yetki belgesi ve ruhsatını sorunuz. Kedi Eş Çiftleştirme İlanları. Güvenilir Balıkesir Kedi ücretsiz sahiplendirme ilanlarına ulaşmak ve Balıkesirda bir Kedi sahiplenmek istiyorsan sahiplendirme ilanları petlebide.

Alışveriş yapacağınız ilan sahiplerine mutlaka yetki belgesi ve ruhsatını sorunuz. Cins Kedi ve Kedilerle ile ilgili her konuda Türkiye deki cins kedi fiyatları istatistiklerini sahiplendirenler cins kedi satın almak isteyenlere tavsiyeler öneriler sahiplendirme yapanlar yada kedi satış ilanları olan evcil satış gibi sitelerde. Ücretsiz eş ilanı verebilir ve diğer kedi eş ilanları nı görüntüleyebilirsiniz.

Russian Blue - Mavi Rus kedisi. Hayvansever erkek kedi sahibi birinden yardim istiyoruz. Kedi İlanları 10990.

Kolay bir şekilde kendi kedinize uygun kedi ırklarını bulabilirsiniz. Britisch long hair beyaz erkek 1 yaşında yakışıklı oğluma eş arıyorum. Elazığ kedi çiftleştirme Elâzığ.

Evde kedi çiftleştirme nasıl oluyor bu gibi konular üzerine değindiğim bir video oldu. Erkek olduğu için çiftleştirsen bile sürekli tekrar isteyecek. Kedimin cinsi Tekir yalnız diğerlerinden çok farklı kulakları aşırı uzun.

Yönetmeliğe tabi satış yerlerinde iki aylıktan küçük ve aşısı yapılmamış kedi ve köpek yavrusu satılamaz. Bu dönemlerde uygun bir eş bularak çiftleşmeleri sağlanmalıdır. Kedimiz icin ilk olacagi icin biz evde misafir etmek isteriz erkek kedinizi.

Bu video da kediler nasıl çiftleşir. İletişim için 0507 466 4209 nodan bizlere ulaşabilirsiniz. Giriş Yap - Petyaşam.

Dişi eşini seçer ancak çiftleşme vakaların büyük çoğunluğunda. 17 aylık kızgınlık dönemindeki dişi yavrumuz mia ya. Satılık Kedi ilanları sayfamızda ücretli ve ücretsiz Kedi ilanlarını bulabilir ilan sahipleriyle iletişime geçebilirsiniz.

Sphynx - Sfenks kedisi. Eş Bul Kedi Eş. Tekir 11 aylık erkek kedim var.

Kediler hakkında Adan Zye tüm bilgiler Kedi Bakım Kedi Sağlık Kedi beslenmeCins kedi ilanları. Kedi ilanları 4 aylık eğitimli yavru kedi çok uysal. Kedi köpek kuş ve sürüngenler için profil açabilirsiniz.

Buraya ücretsiz ilan ver Yavru kedi. Ankara - Angora Kedisi. Evcil hayvanlar bazen kızgınlık olarak da adlandırılan çiftleştirme dönemine yılda birkaç kez girebilirler.

Abyssinian 2 American Curl 1 American Wirehair 1 Ankara Kedisi 13 Balinese 1 Bengal 1 Bombay 3 British Shorthair 305 Burmilla 1 Chinchilla 25 Colorpoint Shorthair 1 Exotic Shorthair 8 Himalayan 3 İran Kedisi 28 Maine Coon 1 Nebelung 2 Norwegian Forest 4 Ragdoll 4 Russian Blue 4 Scottish Fold 273 Siyam 12 Sphynx 2 Tekir 30 Van Kedisi 9 York Chocolate. Merhabalar Scottish Fold British Shorthair KEDİ PERİSİ KediZade ailesinin dünyasına hoş geldiniz. çiftleştirmek için kedi erkek golden retriever 2 yaşında çiftleştirmek için dişi golden retriever aranıyor.

Kısırlaştırılmamış dişi yetişkin bir kedi ilkbahar ve yaz aylarında her iki ve üç haftada bir kızışır. Kedi ilanları 4 aylık eğitimli yavru kedi ve çok uysal. Bulunan İlanlar 4 Sırala.

Go to News Feed. Petarkadas ücretsiz hayvan sahiplendirme ve hayvanseverler topluluğudur. Evde kedi çiftleştirmenin tek sıkıntısı tüy.

Şikayet Et 15 CEVAP Kedizeytinvepeynir. Kedi Eş Çiftleştirme İlanları. Ömürlük dostunuzu sitemiz üzerinden bulabilir ve ücretli ücretsiz hayvan sahiplendirme ilanları.

Filtreleme Bölümünü Aç Kapa. Oğlumuz 2 aylıktan itibaren bizimle beraber yaşamaktadır. Şuan kızgınlık döneminde çiftleştirmek isteyen arkadaşlar olursa iletişim sağlayabiliriz.

Tüm İller İstanbul İzmir Ankara Çanakkale Bursa Adana Afyonkarahisar Aksaray Amasya Antalya Artvin Aydın Balıkesir Batman Bilecik Bingöl Bolu Burdur Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Hatay Isparta Kahramanmaraş Karabük Karaman Kastamonu Kayseri. Ankara Kedisi 3 British Shorthair 299 Chinchilla 14 Exotic Shorthair 6 İran Kedisi 8 Scottish Fold 267 Siyam Kedisi 6 Sphynx Sfenks 10 Tekir 77 Van Kedisi 5. Her türlü cins evcil hayvanın.

YENİ EKLENENLER POPÜLER İLANLAR. Cins kedi scottish fold kedilerin. 39 rows Kedi veya köpeğiniz var çiftleştirmek mi istiyorsunuz.

Bu videoda kedim Taco ve Peterın nasıl çiftleştiği hakkında önce olan biteni anlattım daha sonra da çiftleşme videolarını paylaştım. 650000 üyesiyle Türkiyenin ilk ve en popüler pet platformudur. Kediler ev ortamında çiftleşiyorlar sokaktaki gibi bağrış çığrış yapmadan evde sakin sakin işlerini görüyorlar.


British Shorthair Ciftlestirme Ilani Petcim Com 222908


Scottish Straight Disi Kedi Ciftlestirme Es Ilanlari Petyasam


Kedi Ciftlestirme Petcim Com 213609


Ciftlestirmek Icin Kedi Kedi Es Bulma


British Erkek Kedimi Ciftlestirmek Icin Disi Kedi Ariyorum Disi Evine


Ciftlestirme Nettepet Com


Oglumuza Es Ariyoruz British Ciftlestirme Ilani Evcil Ilanlar


Ciftlestirme Ilani 8 Aylik Scottish Fold Erkek Petcim Com 210333


Ciftlestirme Icin Disi Kedi Ariyoruz Sahibim Net


Ciftlestirmek Icin Kedi Kedi Es Bulma


Ciftlestirmek Uzere Kedi


Kedisine Es Arayanlar


Ciftlestirme Ilani 8 Aylik Scottish Fold Erkek Petcim Com 210333


Tekir Kedi Ciftlestirme Es Ilanlari Petyasam


Related Posts